Gummersmarkvej 21, 4632 Bjæverskov

Flot og lys landvilla med 117 kvm garage - på dejlig stor grund

Du og familien kan boltre jer på hele 226 kvm lys og indbydende bolig, i den 117 kvm store garage og værksted samt på den 2755 kvm store grund...

Store lyse værelser, en kæmpe opholdsstue med god plads til både masser af gæster og til hyggelig sofadyrkning indendørs - og solbadning på de mange skønne terrasserr udendørs, den helt store fodboldturnering på den store græsplæne, eller hvad med en frilufts-udflugt med overnatning i shelter, hjemme hos jer selv ?

Her på Gummersmarkvej 21, får I det hele samlet eet sted. Vi befinder os ude på landet, med åbne marker og højt til himlen - samtidig med at vi kun er få kilomter fra skole, indkøb mv. i Bjæverskov - og I kommer hurtigst videre ud på Sjælland, da infratrukturen herfra er helt i top, med motorsvej net mod København, Rødby og Odense.

Indendørs i boligen bydes velkommen indenfor i den fine, lyse entré, hvorfra du kan smutte op ad trapen til den velindrettede førstesal - eller træde ind i køkkenet eller stuen. Køkkenet har en del år på bagen, men rummer alt hvad I skal bruge og i tilknytning desuden et praktisk spisekammer/viktualierum. Køkkenet er i øvrigt i åben forbindelse med den store flotte opholdsstue, der byder på masser af lysindfald, udgang til stor flisebelagt terrasse samt gulvvarme og nyere gulve. Fra stuen er der endvidere adgang tiil et stort soveværelse samt et mindre kontor.
Stueplan rummer samtidig et praktisk bryggers, hvor I nok vil smutte ind i hverdagen, og hvor vaskemaskine og tørretumbler er placeret. Sidst men ikke mindst badeværelse med gulvvarme og brus.

Den store førstesal byder først og fremmest velkommen til et stort repos, eller måske rette en hel ekstra stue. Lad ungerne have deres egen spille-hule eller krea-værelse. Dejligt stort soveværelse med skabsvæg, fransk altan og adgang til lille toilet.
Førstesalen rummer yderligere to kæmpestore børneværelser med indbyggede skabe.

Hvis vi lige løber over gårdspladsen, kommer vi til den 117 kvm store garage, hvor der også er indrettet et dejligt isoleret værksted/fyrrum. Her er boligens opvarmningskilde placeret (så I er fri for at den tager plads inde i huset) - pillefyret har tilhørende "silo" der garanterer minimalt arbejde med påfyldning af piller. Her er samtidig god plads til den lille håndværker eller gør-det-selv-person.
I garagen er selvfølgelig også plads til ejendommens "øvrige vognpark" og via en trappe, er der i garagen indrettet en hel førstesal med et væld af anvendelsesmuligheder - eller bare rigtig god plads til opbevaring af alt fra havemøbler, vinterdæk og kasserne med julepynt ;-)

Hvis I drømmer om masser af plads at boltre jer på, både indendørs og udendørs (uden at bo langt væk fra alle hverdagens faciliteter) så kunne denne store ejendom, være et rigtig godt bud på jeres kommende hjem. Kontakt Hjem til dig for yderligere oplysninger, tilmeld jer og kig forbi åbent hus eller bestil en fremvisning lige herunder...