Spættevænget 8, Ejby, 4623 Lille Skensved

Super Skarp villa fra 2017 med fed garage og lækker have

Vi byder her på en super skarp villa fra 2017, som med sine hele 205 bolig-kvadratmeter, skiller sig "ud fra mængden" og står klar til med åbne arme at tage mod dig og din familie. Her er ikke sparet på materialevalget og ej heller gået på kompromis med plads og detaljer.

Dette lækre og indflytningsklare hjem på Spættevænget 8 i Ejby, byder på utrolig mange løsninger som sidder "lige i skabet" for den moderne familie.
Desuden er der integreret, og helt i samme stil som boligen, en hele 55 kvadratmeter garage med to enkle porte, stort set al den teknik og elektronisk styring (som f.eks. blødgøringsanlæg, fyr, elskab mv.), du kan tænke dig, og ikke mindst rigeligt med plads til udstyret for pladskrævende hobbies...

Her er det altså svært ikke at blive lidt imponeret, og det gælder både indendørs - men også udendørs, hvor der er skabt en super lækker (ferie) stemning, med masser af plads til at have den helt store familie og vennegruppe til havefest, på den store terrasse. Her er også en lækker spa og en dejlig nem og flot anlagt have.

Er du klar til at komme med indenfor?~
Husets hjerte er uden tvivl det store og flotte køkken/alrum i et smukt skandinavisk look, hvor det næsten er umuligt at fylde alle skuffer og skabe op. Her er rig mulighed for at få hjælp i køkkenet af flere familiemedlemmer, da der er dejligt med bordplads, til f.eks. julens årlige store bagedag. I køkken/alrummet er der også god plads til et dejlig langt spisebord samt det smukkeste vue ud over haven, fra de store dobbeltdøre, hvor I om sommeren kan åbne helt op for den store terrasse og haven, hvor inde og udemiljø bliver smeltet sammen.

Opholdsstuen er i delvis åben forbindelse med køkken/alrummet. Her er god mulighed for, at indrette stuen med den helt store familiesofa og med et kæmpe fjernsyn.

Som et stort ønske for de fleste børnefamilier, er dette hjem opdelt med både børne- og forældreafdeling. Børneafdelingen rummer 2 store børneværelser, et lyst børnebadeværelse med brus samt et godt kontor eller børneværelse.

Forældreafdelingen byder på et soveværelse med eget walk-in-closet. Til soveværelset hører også jeres eget badeværelse i et mildt og lyst materialevalg og med både brus og badekar.

Vi slutter i den mere praktiske afdeling, med bryggers - hvor der igen er tænkt over at "gemme hverdagsrodet lidt væk". Bryggerset har nemlig masser af skabe og skuffer, hvilket giver rummet et enkelt og roligt look.
~
Fra bryggerset er der direkte udgang til garagen. Her er der både god plads til to biler samt opbevaring af f.eks. cykler, vinterdæk mv. Men garagen vil også sagtens kunne bruges til f.eks. egen gildesal, træningslokale eller hobbyrum, idet jeres biler sagtens kan holde på ejendommens helt egen parkeringsplads uden for huset. Haven er anlagt så den er nem at holde, og skøn at benytte. Det er ikke her du vil skulle bruge alle dine vågne timer for at holde haven. Desuden er der et udhus, hvor der er plads til haveredskaber mv.

Boligen er beliggende på en vej i et flot nyere boligområde og en godt naboskab og med masser af legekammerater. Desuden ligger boligen i den dejlige by Ejby, som danner trygge rammer for både børn og voksne. Her kan alle hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandt andet gode daginstitutioner, en stor skole, 2 supermarkeder samt en masse fritidsaktiviteter lige "rundt om hjørnet".

Så leder I efter et stort og lækkert hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.