Bytoftevej 14, Slimminge, 4100 Ringsted

Drømmer du om et nyt hjem, hvor du kan starte "forfra"?

Er I klar til at smøge ærmerne op, give lidt "håndværker-kærlighed" og sætte jeres eget præg på jeres kommende hjem? Drømmer I om 154 kvm gode rammer og en have med udsigt over åbne marker, beliggende her på Bytoftevej 9 i Slimminge?

Her vil en god investering være at trække i arbejdstøjet og give hjemmet masser af kærlighed og nyt liv.

Som ejendommen står nu, bydes I velkommen via den store entré med gæstetoilet, og videre ind i det store åbne køkken/alrum/stue. Selve køkkenet er stort og fremstår fuldstændig oprindeligt, og med adgang til et praktisk bryggers hvor der står et af husets attraktioner, nemlig et nyere luft-til-vand varmepumpe-anlæg. Fra bryggerset er der adgang til loftet, og udgang til carporten (med plads til 2 biler) og udhus.

Fra køkken/alrummet er der også adgang til den ene værelsesafdeling, som byder på et godt børneværelse samt et stort soveværelse samt et kæmpestort oprindeligt badeværelse med både bruseniche og badekar.

Den anden afdeling byder på en tidligere "klinik", som nemt kan anvendes som f.eks. fysioterapi, psykolog eller et andet liberalt erhverv. Har du slet ikke brug for at have din egen klinik, så er det meget oplagt at få en fed børneafdeling her. Der er nemlig allerede nu, 2 gode værelser samt et fælles aktivitet rum (venteværelse) med udgang til den sydvendte flisebelagte terrasse og haven.

Haven er nem anlagt - men også lidt forsømt, hvorfor det vil være en fordel at kaste lidt kærlighed på denne også.

Slimminge er en dejlig lille by, med trygge rammer for både børn og voksne. Her er der gode busforbindelser til både Køge og Ringsted, men også mulighed for at komme hurtigt på Køge Brugt motorvejen.

Kun få kilometer fra Slimminge ligger Bjæverskov (med cykelsti hele vejen). Her kan alle hverdagens behov nemt blive opfyldt. Der er blandet andet gode daginstitutioner, en stor skole, gode indkøbsmuligheder i centeret samt en masse fritidsaktiviteter.

Er Bytoftevej 14 dit kommende hjem til dig, så kontakt Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.