Valmuemarken 10, 4140 Borup

Skøn villa med både børne- og forældreafdeling

Vi byder her på en velholdt 163 m² villa opført i 2007 med en attraktiv beliggenhed, og en super god planløsning - som både tilgodeser børn og voksnes behov for indretning, plads og frirum.

Hjemmets hjerte er køkken/alrummet. Der er plads til at samle hele familien - og venner - omkring det store spisebord, alt imens I kan nyde madlavningen fra det fine lyse U-køkken. Fra køkken/alrummet er der udgang til den store flisebelagte terrasse med markise. Fra køkken/alrummet er der via dobbelt døre en skøn stor stue med masser af lysindfald og rigeligt plads til afslapning og hygge. Der er også udgang til terrassen fra stuen.

Den klassiske børneafdeling byder på to gode og lige store værelser samt "eget" badeværelse med brus. Der er yderligere endnu et stort værelse, som pt. bruges som kontor, men naturligvis sagtens kan blive brugt som endnu et godt børneværelse. Forældreafdelingen byder på et godt stort soveværelse og adgang til eget forældrebadeværelse med brus.

I kan byde jeres gæster fint velkommen i den gode entré, og der er et praktisk bryggers, så I hurtigt kan få ryddet overtøj og sko af vejen. I bryggerset er der både vaskemaskine og tørretumbler, grovkøkken samt teknikskab.

Den sydvestvendte have er anlagt med både bede og plads til diverse boldspil - desuden et godt redskabsskur og en god overdækning til cykler, barnevogn mv. I forbindelse med huset er desuden en dobbelt integreret carport, og et godt isoleret udhus.

Dette hjem er beliggende på en lukket vej, i et skønt boligområde, som byder på et væld af aktive børnefamilier (med børn i alle aldre) og samtidig både unge som ældre. Med andre ord, et spændende område med plads til alle. Der er desuden et super godt stisystem til alle husets legekammerater, skoler, idrætsfaciliteter, indkøb, station, mv. og rig mulighed for at komme ud og nyde den omkringliggende natur med Kimmerslev sø, skoven og de åbne grønne områder og marker lige i nærheden.

Er boligen og omgivelserne på Valmuemarken 10 lige det som I vil kalde et hjem for jer, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning, eller bestil tid til en fremvisning lige herunder...