Neergaardparken 35, 4140 Borup

Flot træhus med en super optimal planløsning for både store og små familier

På Neergaardparken 35 i Borup, ligger dette fine 154 kvm Kalmar-helårs hus, som har en super optimal planløsning, for både store og små børnefamilier - og med en have som ligger helt perfekt i forhold til verdenshjørnerne.
Al træværk er malet med Pinotex i 2020, så det varer mange år før du skal tænke på maling igen :-)

Vi kan byde indenfor i et dejligt hjem, der har '2 afdelinger'. Den ene indeholder 3 gode og rummelige børneværelser, et fint badeværelse med brus, et praktisk bryggers samt et godt køkken/alrum. I køkken/alrummet er der god plads til at være flere mennesker om madlavningen men også til at have spisebordet stående til hele familien.

Fra køkken/alrummet åbner den anden afdeling sig. I den store opholdsstue, med loft til kip, vælter lyset ind, uanset hvordan vejret egner sig, af det store flotte vinduesparti fra gulv til loft. I stuen er der god plads til at have en kæmpe stor familiesofa stående, men også mulighed for f.eks. at have klaver eller et lille hjemmekontor (hvis alle værelserne bliver anvendt til andre formål). I stuen er der også en dejlig brændeovn til hyggevarme og udgang via dobbeltdør til en god sydvestvendt terrasse og videre til haven, på den 847 kvm store grund.

Stuen er samlingsrummet der "dele huset". Fra stuen er der således adgang til forældreafdelingen der byder på et godt soveværelse med skabsvæg, og med adgang til eget badeværelse. I afdelingen findes også et mindre værelse/kontor samt entré.

Det fine hjem har loft til kip i hele huset, hvilket giver en ekstra god rum-fornemmelse, og en oplevelse af at huset rummer meget mere og der er ligeledes gulvvarme flere steder i huset (som opvarmes med billig fjernvarme).

Udendørs bydes på carport med et godt udhus.~

Boligerne i Neergaardparken har en ekstraordinær billig ejendomsskat, og området er beliggende kun et "ejendomsmægler-stenkast" fra skov, idrætsfaciliteter, daginstitution, legeplads mv.

Er du ikke kendt i Borup? Så vil du måske blive overrasket over, at Borup byder på alt hvad der er brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture i skoven, omkring Kimmerslev sø eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Så leder du efter et super dejligt hjem, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af jeres (måske) nye hjem.