Bredagervej 1, Vigersted, 4100 Ringsted

Skønt rækkehus med super god planløsning

121 m² stort rækkehus, beliggende centralt i Vigersted - nær skole, SFO og Vigersted Børnehus (daginstitution) - hvilket gør det nemt i hverdagen for jer :-)

I det rolige kvarter bliver I budt flot velkommen til dette fine rækkehus med super god planløsning og egen carport. Indretningen er god uanset om I er 1, 2 eller mange flere i familien... Dette hjem byder velkommen via den gode entré og videre til et praktisk bryggers med både vaskemaskine, tørretumbler og grovkøkken. Her er et dejligt lyst badeværelse med brus.

Et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Her er god plads til et stort spisebord, hvor alle dine gæster sagtens kan sidde, samt plads til den hyggelige sofagruppe. Fra stuen er der udgang til en sydøstvendt terrasse og fine små omkringliggende bede.

I dette hjem er der ligeledes hele 4 store værelser - alle med skabe.

Forhaven er nemt anlagt og med en god terrasse, hvor aftensolen kan nydes. Her er også en stor carport og et lille udhus.

Ejendommen er beliggende i den hyggelige landsby Vigersted, og der er ikke langt til hverken Vigersted skole (som går fra 0-9. klasse), bussen - eller hvis du snupper bilen er du på under 10 minutter i enten Borup eller Ringsted.

Er Bredagervej 1 lige netop et hjem til jer så kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning.