Bakkegårds Alle 57, 4140 Borup

Lækkert enderækkehus med 4 værelser & 2 badeværelser

Hvis du gerne vil bo centralt i Borup, i et rigtig lækkert, nyere rækkehus fra 2008, som på to etager byder på hele 127 optimalt indrettede kvadratmeter - så er du på rette vej...

Småt udefra - men stort indeni :-)Vi har fået lov til at byde velkommen indenfor på Bakkegårds Allé 57, der fremstår lys, rummelig og fuldstændig indflytningsklar til dig og din familie. Og når du ankommer til adressen, bydes du velkommen af en fin lille gårdhave.

Dette hjem byder på en fin entré, hvor der er skabt god plads til alle hverdagens praktiske fornødenheder - og der er adgang til et fint badeværelse med brus samt vaskesøjle. Stort lækkert og nyere køkken med masser af skabsplads - og i åben forbindelse med alrum/spisestue og stuen, hvorfor der er gode muligheder for det at have plads til den helt store familiesammenkomst, uden at skulle flytte for meget rundt på møblerne. Fra stuen er der udgang til en god og hyggelig terrasse, der er omkranset af bede, som lukker flot af og skaber flere rum i haven. Her er ligeledes god plads til leg, boldspil og trampolinhop i haven. Fra køkkenet er der under trappen til førstesalen tillige indrettet et rigtig fint vikualierum. Fra stuen er der ligeledes adgang til et godt soveværelse ligeledes med udgang til haven og masser af lysindfald.

Førstesalen byder på 2 store børneværelser med masser af lysindfald samt et lille værelse/kontor - og ikke mindst, endnu et badeværelse med brus.

Som "en bid" af carporten, er der indrettet et lille udhus til haveredskaber mv.

Er I ikke kendt i Borup? Så vil du bliver overrasket over det imponerende stisystem, og at Borup stort set tilbyder alt det som du har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, varierede daginstitutioner, et super godt og aktivt fritids- og idrætsliv, både kommunal- og privat skole, HT-station med 37 minutters togtur til København mv. Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Kimmerslev sø, i skoven eller rundt i byen. Og skal der køres lidt længere væk, når du på under 20 minutters bilkørsel: Ringsted, Køge og Roskilde.

Er Bakkegårds Allé 57 lige netop et hjem til dig så kontakt: Hjem til dig, på tlf. 5940 0000, for aftale om en fremvisning, eller book en fremvisning lige herunder...