Gammel Øm 12, Øm, 4000 Roskilde

Utrolig flot lavenergi og Co2 venligt hjem med skøn beliggenhed

Vi byder her på en helt særlig ejendom. En ejendom hvor også ejendomsmæglerne bliver fascineret over, hvordan der her er tænkt og tegnet…. Der er virkelig leveret gennemtænkte løsninger til den "helt store guldmedalje" og investeret utrætteligt mange timer, for at få dette hjem til at være helt unikt og fantastisk!

Nuværende ejer har for 10 år siden revet det tidligere hus ned, og genbrugt hver en mursten til at opføre denne 193 kvadratmeter store villa. Tanken var et lavenergihjem med fokus på klima og genbrug. Og det er lykkes til fulde.Allerede ved første øjekast, vil du blive draget det legende spil, som ydervæggene giver hele villaens udtryk sammen med de smukke store runde vinduer som smukt smelter sammen med det flotte naturskiffertag.

Villaens indeklima er helt i top, og et kapitel for sig. Alle vægge i huset er lavet med lerpuds, som sikrer nedbringelse af CO2en, samt en stabil temperatur og luftfugtighed. Et andet fokus er naturligvis lavenergi. Villaen er fra 2014 - men kan bryste sig af et meget flot energimærke på: A2020. Varmekilden er en boligventilationsvarmepumpe. Den forsyner huset med varmt vand og gulvvarme til alle rum. Den friske luft til huset kommer gennem ventilationsvinduerne - som er en nyudvikling af et gammelt princip - der sikrer frisk forvarmet luft til alle rum. Derudover er der installeret et solcelleanlæg.

I huset vil I blive budt velkommen indenfor i en praktisk entré som er kombineret med bryggers. Videre til husets samlingspunkt og "trafikknudepunkt". Her findes et stort køkken/alrum, som i den grad er husets hjerte. Her leder alle rum til. Der er god plads til leg og ballade men naturligvis også til madlavning. Køkkenet ligger højt i boligen, og tilbyder masser af skabsplads, højt til loftet (loft til kip) og masser af lysindfald. Desuden er der fra køkkenet udgang til hele to gode terrasser, en på hver side af huset.

Den flotte opholdsstue ligger et par trin nede, og løfter sig 5,5 meter i højden. I stuen er der plads til den helt store familiesofa og det helt store tv - eller lad blikke falde ud i den over 1100 kvm store gamle have, der smelter fint sammen med de omkringliggende marker på den ene side, og et par naboer til den anden.

I stueplan byder indretningen også på 3 gode børneværelser og et lyst badeværelse med brus og et gulv, der i sit farvevalg, siges at være sundt for øjnene.

Førstesalen byder på en hel forældreafdeling for sig, med et kæmpestort badeværelse, et godt forældresoveværelse samt en anvendelig repos, som nemt kan bruges til hjemmekontor. Desuden et godt (og faktisk også flot) depotrum eller walk-in.

Som om det ikke var nok, hører til ejendommen desuden en 40 kvm stor isoleret garage med plads til lift og et rigtig dejligt værksted. Der er ligeledes også et udhus, hvor cykler, krukker og andet godt kan opbevares.

Den flotte og nemme have giver jer god mulighed for at nyde sommeren med boldspil og leg i haven.

Ejendommen er beliggende i den gamle del af den hyggelige landsby Øm tæt på en god daginstitution og busforbindelser, men også med cykelsti hele vejen til Lejre, som byder på bl.a. skole, indkøb, station, idrætsfaciliteter og meget andet.
Der er i øvrigt kun 10 minutters kørsel i bil til Roskilde og til motorvejen.

Lyder dette som en ejendom i en kaliber, der kunne blive det perfekte hjem og rammen om jeres familie, så kontakt Hjem til dig for en fremvisning på 5940 0000 eller klik for en fremvisning lige herunder.