Buen 32, Nr Dalby, 4140 Borup

Skønt hjem med en super planløsning, fedt udendørsmiljø og et godt værksted

Vi er klar til at byde dig velkommen her på Buen 32 - en flot (og farverig) villa, der udmærker sig ved en rigtig god planløsning - og en skøn beliggenhed på en lille lukket stikvej, hvor naboskabet er helt i top, og hvor der trygt kan cykles og tegnes med kridt på vejen…
Indenfor de seneste 10 år er der opdateret en hel masse: blandt nyt tag fra 2022, ligesom vinduer, døre, køkken, badeværelse og varmeinstallation er skiftet. Boligen er med sine 131 kvm, et oplagt hjem til dig, der ønsker god plads - både i hverdagen men også når du har hele familien (eller vennekredsen) på besøg. Her er nemlig en stor vinkelstue med plads til det helt store spisebord. Stuen er på elegant vis 'opdelt' i to, med et par trin fra alrum/spisestue ned til "dagligstuen", der er oplagt som et hyggeligt sofahjørne. Stuen er delvist åbent til det seje orange køkken (lågerne kan nemt males), hvor der er god bordplads og masser af skabe og skuffer. Fra stuen er der ligeledes flere udgange til haven og flere skønne terrassemiljøer.

Foruden køkken, alrum og stue, kan du se frem til et hjem der er indrettet med hele 3 gode værelser samt et flot badeværelse med brus (og mulighed for badekar). Desuden et praktisk bryggers med vaskemaskine, tørretumbler samt pillefyr, til opvarmning af boligen, der sker henholdsvis med radiatorer og gulvvarme.

Og som om at dette ikke var nok, så kommer der en lille ekstra overraskelse, nemlig en 'fed' kælder på 17 kvm, som lige nu er indrettet som et ægte herreværelse, hvor stemningen er helt i top. Kælder kan dog snildt benyttes til alt muligt andet: musikstudie, gamerrum, kreaværksted eller lign.

Haven er super også skøn, og indrettet med flere forskellige 'rum' - eller 'haver i haven'. Så du kan altid finde et godt spot, hvor I kan hygge jer. F.eks. med en lur i den dejlige udendørs gyngeseng eller hvad med grillhygge på den overdækkede terrasse, imens vandet risler i det fine fiskebassin. Eller smut hen og nyd aftenkaffen på den store vestvendte træterrrasse.
Udendørs finder du også en dobbelt carport, et isoleret værksted og et lille redskabsrum.

Buen 32 er beliggende tæt på både cykelsti og busstoppesteder, som kan føre jer bl.a. til Borup, Køge og Solrød. Borup byder på alt hvad I har brug for i hverdagen, med et hyggeligt butiksmiljø, flere indkøbsmuligheder, små spisesteder, flere daginstitutioner, et super godt idrætsforeningsliv, både kommunal- og privat skole og ikke mindst station med 37 minutters togtur til Københavns Hovedbanegård mv.

Desuden er der rig mulighed for at gå en masse smukke ture omkring Nørre Dalby skov, Kimmerslev sø eller rundt i byen via de gode stisystemer. Og skal der køres lidt længere væk, når I på under 15 minutters bilkørsel, handelsbyerne Ringsted og Køge.

Så leder I efter et vedligeholdt og moderniseret hjem, som er lige til at flytte ind i, så kontakt Hjem til dig på 5940 0000, for aftale om en fremvisning af dit (måske) nye hjem.