Stensbjergvej 16, 4632 Bjæverskov

Stor og lys familievilla med dejlig have

Stor og flot familievilla, som løbende er passet på, og fremstår derfor helt indflytningsklar som hjem for den pladskrævende familie, der ønsker en gennemtænkt planløsning.

Også udendørs bydes på virkelig skønne rammer, både når det kommer til den murede garage med isoleret værksted (eller hobbyrum) og hvad angår den store terrasse og den flotte have, der i øvrigt grænser ud til et stort grønt område, hvilket er med til at skabe endnu mere "rumfornemmelse".

Den store villa er beliggende på en lille, stille vej - uden gennemkørende trafik - og med kort afstand til såvel skolen, idrætsfaciliteter samt til indkøbscenter og busforbindelse mod både Ringsted og Køge.

Vi kan byde jer velkommen indenfor i et spændende hjem, der med åbne arme og hele 183 m² bolig - står klar til at tage imod jer.

I vil blive mødt af en flot og indbydende entré hvor der også er adgang til førstesalen. I kommer videre til det dejligste køkken/alrum, som på mange måder er familiens og dermed dette hjems samlingspunkt. Her er også plads til at udvide dagligdagens familiespisebord, til det helt store og lange spisebord. I køkken/alrummet er der også rigtig fin plads til "legehjørne" eller hjemmekontoret - og i øvrigt åbent til den flotte opholdsstue med masser af lysindfald og udgang til terrassen.

I stueplan findes også et flot badeværelse samt et godt praktisk bryggers.

Førstesalen byder på et kæmpestort forældresoveværelse, et flot badeværelse med brus samt ikke mindre end 3 store børneværelser. Førstesalen er høj, lys og rummelig.

Har du også, fået lyst til at komme og opleve dette skønne hjem med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000 eller bestil en fremvisning lige herunder...