Enghavevej 10, Kulerup, 4100 Ringsted

Næsten 4000 kvm stor grund - og et pænt 172 kvm nyt hjem til dig

Vi befinder os lidt ude på landet, mellem Borup og Bjæverskov, hvor en (el)cykel eller en bil vil være fornuftigt, for nemt og hurtigt at komme afsted til skole, indkøb, dagpasning - eller de få sekunder, det tager at nærme sig ramperne til motorvejen mod København eller Odense.

Tilbagetrukket fra vejen, i den lillebitte landsby Kulerup, kan vi byde velkommen til først og fremmest denne knap 4000 kvm store grund, der indbyder til et væld af aktiviteter og muligheder. Der er muligheder for seriøse fodbold-turneringer, eller fortsæt med anlægget af din helt egen "Knuthenborg safaripark" - og hvis du ikke har nok plads i den 47 kvm dobbelte carport, er der rigeligt med plads til at bygge en stor garage, værksted/lager eller hvad du drømmer om... Fra den store grund, er der også udsigt over marker, og du kan nyde de smukkeste aftener og solnedgange - akkompagneret af en smule, svag summen fra bilernes rullende dæk på den nærliggende motorvej.

Vi er klar til at byde indenfor i den velholdte 1 plans villa, der er indrettet med en stor entré, der er så stor at den samtidig fungerer fint som åbent kontorrum, multirum eller kreaværelse. Desuden stort soveværelse med indbyggede skabe og 2 gode børneværelser. Hertil kommer både et lyst badeværelse med guvlvarme og brus samt et gæstetoilet.

Stor vinkelopholdstue med et smukt lysindfald samt et dejligt køkken med spiseplads. Fra køkkenet er der desuden adgang til boligens praktiske bryggers, som nok vil benyttes som indgang i hverdagen, for der er fint plads til hele familiens sko, støvler og overtøj.
Kender I ikke området? Så vil I elske at gå på opdagelse i nærområdet, med skove og enge - åer og søer. Og med en kort tur til f.eks. Bjæverskov, hvor I finderbåde skole, dagpasning, indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og meget mere. Til "den anden side" er der heller ikke langt til Borup, der også byder på gode indkøbsmuligheder, privat- og kommunal skole, biograf, hyggelige spisesteder og ikke mindst HT-station med halvtimesdrift til København på blot 37minutter.

I kan med andre ord, blive de nye lykkelige ejere af en nydelig 172 kvm stor gulstensvilla med en stor sydvendt træterrasse og en dejlig stor have til at boltre jer i, lige her på Enghavevej 10.

Kan I heller ikke vente med at komme og opleve det hele med egne øjne, så kontakt Hjem til dig på tlf. 5940 0000, eller book en fremvisning lige herunder...